Rustig richting begin maart

Zoals gehoopt hebben we een rustige en fijne week achter de rug.

Ivo heeft nog een chemokuur gehad om de ziekte te onderdrukken totdat het tijd is voor terugplaatsing van de CAR T-cellen. “Just to keep the lid on”, zoals de artsen het hier zo mooi zeggen. En so far so good! Ivo is moe, maar voelt zich redelijk.

Ook kregen we fijn nieuws van de stichting No Guts No Glory. Zij hebben Ivo nu als begunstigde aangenomen en gaan ons helpen om het gat te dichten van de onvoorziene kosten van de chemokuur een aantal weken geleden. Geweldig! Ons verhaal staat zowel op de website als op de facebook pagina van No Guts No Glory. Dus delen, liken, etc. wordt zeer gewaardeerd! 🙂

Ook zijn vriendinnen Karianne en Claire een week in Seattle geweest voor de nodige  hulp en gezelligheid. Heel fijn! Ivo en ik zijn zelfs samen even de deur uit geweest terwijl Gijs heeft gefeest met de dames. Helaas moesten we ze net alweer uitzwaaien! Vandaag vliegen ze weer terug naar Nederland.

En nog meer goed nieuws, we hebben de ANBI status toegewezen gekregen! Vanaf nu zijn wij (Stichting Steun Onderzoek Non-Hodgkin) terug te vinden in de lijst van de belastingdienst. De ANBI status brengt belastingvoordeel, voor de stichting zelf én donateurs. Meer informatie over wat de ANBI status is, is hier te vinden.

Kortom weer een mooie week!

Veel liefs, ook namens Ivo en Gijs,

Anne-Marij

 

 

Vorige

Wat een mooie week!

Volgende

Lekker weekje

 1. Elian en Peter-Paul

  Lieve Ivo en Anne Marij,
  Wat fijn om positieve berichten van jullie te lezen.
  Het is fantastisch dat het oogsten van de T-cellen gelukt is. Heel bijzonder dat jullie dit moment middels het videofilmpje met iedereen hebben gedeeld. Dank daarvoor. Nu is het wachten op het moment van terugplaatsen wat we vol vertrouwen tegemoet zien.
  Hopelijk hebben jullie in de tussenliggende tijd de gelegenheid om samen met z’n drietjes ff bij te komen en tijd voor elkaar.
  Fijn dat jullie genoten hebben van het bezoek van Odin en Stef en Karianne en Claire. Wij wensen jullie heel veel succes verder en in gedachten zijn we vaak bij jullie.
  Heel veel liefs en een knuffel voor Gijs.

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén

%d bloggers liken dit: