Lekker weekje

Het gaat hier best goed! Afgelopen weekend zijn we zelfs in best oké omstandigheden naar Victoria (Canada) afgereisd. Door alle complicaties de afgelopen weken gaat ons verblijf hier langer duren dan gepland waardoor we in de problemen zouden komen met onze 3 maanden visa. Dus we moesten ‘even’ de grens over om de visa te hernieuwen. We vonden dit tripje best spannend wat betreft Ivo’s conditie. Gelukkig hadden we het niet beter kunnen plannen. Ook hier leeft en denkt men flink mee. Zo werd geregeld met de vliegtuigmaatschappij dat we gratis konden reizen! Heen met de boot, terug met het watervliegtuig. Gijs vond gehoorbescherming in het vliegtuig een feest!

Deze week stond weer in het teken van de kliniek en onderzoek. Dit alles ter voorbereiding op het terugplaatsen van de CAR T-cellen begin maart. Beenmergpunctie (auw!!), veel scans, een biopt (auw!!), bloedonderzoek, etc. De vorige weken voelde hij zich erg fijn bij alle bezoekjes aan de kliniek. Daar konden ze hem oplappen. Maar deze week had hij voor het eerst helemaal geen zin, hij voelt zich wel goed en wil liever wandelingetjes maken en koffietjes drinken. Dus dat is een goed teken! We genieten volop van tijd samen, elke dag kan het weer anders zijn.

We zijn heel blij dat we van Zilveren Kruis Achmea een flink bedrag terug hebben gekregen! Het gat is nog ‘maar’ €10.000,- en dat valt ons eerlijk gezegd heel erg mee!! Hopelijk dichten we dat gat met hulp van stichting No Guts No Glory. Zij zijn ook druk voor ons bezig!

We verwachten dat het hier de komende tijd rustig blijft en dat de eerste spannende hobbel het terugplaatsen van de CAR T-cellen wordt. We houden jullie op de hoogte!

Veel liefs, ook namens Ivo en Gijs,

Anne-Marij

Vorige

Rustig richting begin maart

Volgende

Alsof het allemaal al niet spannend genoeg is…

 1. Allies

  Wat een blij ventje zo. En papa dus ook blij. Fijn dat je je even zo lekker voelt, Ivo. Geniet van elkaar.

 2. Esther

  Wat fijn dat het allemaal zo goed gaat. Hier hebben jullie in ieder geval van kunnen genieten. Komende periode een spannende tijd voor de boeg. Heel veel succes en sterkte. Veel geluk🍀. Esther (collega van Stef)

 3. Cindy

  Wat een heerlijk nieuws! Blijf vechten samen. Wij blijven bidden.
  ❤️❤️❤️

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén

%d bloggers liken dit: