Ivo weer thuis

Het is nu twee weken geleden dat Ivo zijn CAR T-cellen terugkreeg. Hij werd diezelfde dag nog opgenomen in het ziekenhuis, omdat ze geen risico wilden nemen. Inmiddels is hij alweer een keer ontslagen, weer opnieuw opgenomen en gisteren dan eindelijk weer thuisgekomen. Nu hoeft hij als het goed is niet meer terug het ziekenhuis in! De eerste keer bleven ernstige bijwerkingen uit, waardoor artsen geen reden zagen hem daar te houden. Vorige week op donderdagavond kreeg Ivo toch weer last van koorts en rillingen, dus weer naar het ziekenhuis. Ivo heeft hier een paar dagen flink last van gehad. In dit geval is dat een goed teken, want dan zijn de CAR T-cellen aan het werk! Al snel ging het elke dag een beetje beter.

De planning is al heel wat keren omgegooid, dus we hadden geluk dat mijn ouders net in deze periode bij ons waren. Heel fijn! Voor mij veel gezelligheid en ook een groot feest voor Gijs. En ik kon voor de verandering in alle rust Ivo naar het ziekenhuis brengen en bezoeken. Geen gesleep met Gijs op rare tijdstippen! Afgelopen zondag zijn zij weer naar Nederland teruggevlogen en dat was net het moment dat Ivo zich ook weer wat beter begon te voelen.

En vanaf nu thuis werken aan herstel. Ivo heeft flink pijn door de strijd die de CAR T-cellen in zijn lichaam aan het voeren zijn, maar artsen zijn heel tevreden over het verloop tot nu toe. Klieren worden kleiner en de waardes in zijn bloed zien er allemaal goed uit. “Golden!”, zoals de arts het zei. Dat willen we horen!

Zoals het er nu uitziet mogen we eind april weer naar huis! Daar kijken we enorm naar uit.

Veel liefs, ook namens Ivo en Gijs,

Anne-Marij

 

 

Vorige

Alsof het allemaal al niet spannend genoeg is…

Volgende

4 keer niks! :-)

 1. Job T.

  Bedankt voor de updates! Ik lees je update meestal direct in mijn mail. Fijn te lezen dat er zo’n progressie zit in het proces waar Ivo doorheen gaat. Jullie moeten heel wat doorstaan, dat zal flink pittig zijn. Ik wens jullie sterkte daar, het zou fijn zijn wanneer jullie weer naar NL thuis kunnen en het goed gaat met Ivo.

 2. Allies

  Heerlijk nieuws. En haast ongelooflijk toch eigenlijk ook. Uiteindelijk was dit ook het doel, maar dat het dan echt zo aanslaat is te gelijkertijd heel bevreemdend. Moet ook voor jullie naast heel verheugend ook heel onwerkelijk aanvoelen. Maar joepie! Fantastisch als hij hierdoor deze ziekte helemaal overwint. En uiteindelijk zijn alle experimenten nu in ons aller voordeel voor de toekomst straks. Maar nu eerst: alle goeds en volledige genezing voor Ivo, want daar ging het om. Hopelijk zijn straks alle uitslagen hartstikke positief bevestigend. En nu maar even heel erg genieten van elkaar.

 3. Charlotte

  Geweldig! dit is waar het allemaal om gaat, weer een gezond gezinnetje vormen en een mooie toekomst te hebben samen!

 4. Elian en Peter-Paul

  Hallo Ivo, Annemarij en Gijs,

  Fantastisch dat je nu weer thuis bent. Alle pijnen, ongemakken, onrust en vrees kan nu plaats maken voor het opmaken van je toekomst: dat is een zeer positief perspectief, samen weer thuis, de gezinssfeer proeven, geen ingewikkelde ziekenhuisopnames en -gesprekken, en straks weer terug naar jullie eigen stekkie in ons polderland. Geniet hiervan. Jullie hebben zo intens geleefd de afgelopen maanden, dat jullie zeker de komende rust in dankbaarheid kunnen waarderen in al haar betekenissen. Dat gunnen wij jullie écht van harte.
  Chapeau voor jullie drietjes, en fijn dat familie en kennissen jullie zo hebben kunnen steunen.
  Lieve groet, Elian en Peter-Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén

%d bloggers liken dit: