Ivo weer thuis van chemo, op naar de T-cells!

Het is deze week wat stil geweest. We waren druk met ziekenhuisbezoekjes en zorgen voor/rondom Ivo. Het was even bikkelen deze week, want de pijn in zijn lever was niet uit te houden. Gelukkig kreeg hij woensdag pijnstillers waarmee het een stukje beter ging. Vrijdag is hij opgenomen in het ziekenhuis voor zijn chemobehandeling. Dat gaat er allemaal goed in en hij verdraagt het ook prima. Een beetje vreemd om te zeggen als je chemo krijgt, maar hij voelt zich nu een stuk beter dan vorige week!

Ivo’s verjaardag hebben we zaterdag met een cappuccino en dikke muffin in het ziekenhuis ‘gevierd’! Vanavond (het is nu zondagmiddag) mag hij weer naar huis en doen we het nog eens over. Ik heb vanmorgen in het centrum een geweldige winkel met de wereld aan cupcakes gevonden. Ivo kan de kilootjes toch wel gebruiken!

Inmiddels weten we ook dat de extra chemobehandeling €40.000 gaat kosten. We zoeken nog contact met Ivo’s zorgverzekeraar om mogelijke vergoeding te bespreken. Tegelijkertijd hopen we dat ons verhaal zich nog steeds verspreidt en mensen bereikt die nog niet van ons hadden gehoord. Hoe meer we richting die €440.000 komen, hoe fijner. Alle beetjes helpen! Meer mag trouwens ook, want wij gaan ons hierna vol inzetten voor anderen die in zo’n situatie terechtkomen. De teller staat nu trouwens op €402.000, echt geweldig!

Volgende week staat in het teken van het monitoren van Ivo’s bloedwaardes. Die moeten op verschillende aspecten verbetering laten zien, zodat artsen zijn T-cellen kunnen gaan oogsten. We zien die verbetering nu trouwens al, dus de chemo doet al iets. En dan zijn we weer een stap verder in het behandelproces en is de CAR T-cell therapie begonnen!

Veel liefs, ook namens Ivo en Gijs,

Anne-Marij

 

Vorige

De eerste dagen Seattle

Volgende

Een beetje tegenslag, maar Ivo bijna weer op de been

  1. Marieke Kramer

    Dag allemaal, Ik ken jullie niet maar het voelt goed om met mijn piepkleine financiële bijdrage te hebben meegeholpen aan het mooie bedrag dat inmiddels verzameld is. Dat gaat vast goed komen met de rest. Nog mooier (eigenlijk het allermooiste) om te lezen dat het goed gaat en er vertrouwen is dat Ivo beter wordt. Ik wens jullie alle goeds toe samen en veel sterkte en succes bij het verdere verloop daar in Amerika.

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén

%d bloggers liken dit: