Voor alle updates, klik hier! 

Ik deel ons verhaal, omdat we momenteel vechten voor het leven van mijn lieve man en vader van Gijs, Ivo Visser, en daar alle hulp bij nodig hebben.

In 2010 kreeg Ivo de diagnose non-hodgkin lymfoom. Toen werd het nog gezien als een heel vervelende, maar goed te behandelen ziekte. In 2013 was de ziekte zover gevorderd dat deze behandeld moest worden met chemotherapie. Dat ging allemaal goed en met een aantal kuren voor ‘onderhoud’ was de ziekte onder controle.

In september 2016 zijn wij getrouwd! Kort daarna bleek ik zwanger van onze zoon die wij in juli 2017 verwachtten.

In december 2016 bleek de non-hodgkin teruggekeerd te zijn, maar nu getransformeerd naar een agressieve vorm. Ivo dook opnieuw het medische circuit in met de verwachting dat hij zou genezen. Helaas werd hij resistent en bleek de ziekte sterker dan de (11) chemotherapieën die hij dit jaar heeft gehad.

Nu is de paniek toegeslagen. Er zijn voor Ivo geen opties meer voor standaard behandelingen en dus zijn we gedwongen te kijken naar klinische studies.

Ivo’s overlevingskansen zijn groot met de zogenoemde CAR T-Cell therapie. Deze therapie is in Nederland nog niet goedgekeurd; tijd om daarop te wachten hebben wij echter niet. Als we nu geen actie ondernemen, praten de artsen over een paar weken… We hebben geen tijd te verliezen.

Er is nog één kans voor Ivo: in Seattle, in het Fred Hutchinson Cancer Research Center is een studie gaande waaraan Ivo als patiënt mag deelnemen; zijn kansen worden hoog ingeschat! Hij zou al in januari 2018 kunnen starten, wat voor zijn ziektebeeld cruciaal is. Maar de eigen bijdrage hiervoor is hoog: €400.000.

Met ons eigen spaargeld en leningen van de bank, familie en vrienden kunnen we hopelijk snel van start. Maar dat is niet genoeg en op de lange termijn financieel onhoudbaar. Om deze €400.000 bij elkaar te krijgen hebben we alle hulp nodig! We zouden iedereen zeer dankbaar zijn die ons verhaal kan verspreiden en een donatie kan doen, zodat we de liefde van mijn leven en Gijs’ geweldige vader kunnen redden en ervoor kunnen zorgen dat wij en onze kleine man van 5 maanden nog heel lang van elkaar kunnen genieten en ook Kerst volgend jaar en de jaren daarna samen kunnen vieren.

Ook al kent niet iedereen Ivo, ik hoop dat velen zich kunnen inleven in onze situatie en hoe het is om de angst te voelen iemand te verliezen waar je zoveel van houdt. Nogmaals, ik ben iedereen eeuwig dankbaar die ons kan helpen om dit te voorkomen.

Alvast heel veel dank!

Ook namens Ivo & Gijs,

Anne-Marij Visser-Näring

DONEER NU VOOR IVO:

Bedrag €*


 

Wilt u op de hoogte gehouden worden via email dan kunt hieronder uw gegevens  invullen maar dit is uiteraard niet verplicht.

 

U kunt uw donatie ook rechtstreeks overmaken:

Stichting Steun Onderzoek Non-Hodgkin

IBAN: NL67INGB0006927718

O.v.v. Donatie Stichting SON

 

For international payments, please see these TRANSFER INSTRUCTIONS

Or visit our personal page on the website youcaring.com to pay with Creditcard or Paypal